There was an error in this gadget

Tuesday, 20 December 2011

LONGKANG.

Arghhhhhhhhhhhhhhhh ! Semua cam anak haram. Perangai kau semua unbelievable. Aku tamak ea? Waww. Give a big appalause to you both :) pandai ea :) GILA LA WOI. Aku rase nak hempok je muka kau kau tau. Sial ==' sekejap je kita okay. Semalam gila best dea nyanyi kan aku lagu ni http://www.youtube.com/watch?v=D3-dvCXE-6E. Best gila dgn guitar dea. Pstu lagu Marry You Bruno Mars, Akim Janji banyak act, tapi aku dh lupaaa ~ Alaaa, tu semua dulu, skrg kau ngn mamat tu pon same ==' sampai hati kau semua ek ==' yelaaa aku tamak kan, aku la tu aku la ni ==' k la start from now aku tak kenal kau sape ==' and jgn dtg kat aku balik , seriouss aku kecewa gila sial, menyesal gilaa :\ sorry okay ==' im not in mood.

Monday, 19 December 2011

Hacker menghacker.

Entry arini aku nak cite pasal HACK :D kau semua mesti tau kan hack tu ape? And korang mesti takut kene HACK kan :D elehhhh , aku pon takut. Tapi now aku takde la takut mane, AKU KAN KUAT :D hew hew. So, aku nak citer pasal Budak yg HACK blog aku :) He's such a good guy btw. Ngee. Dea baik act, but dh kenal-2 ngn HACKER tu, aku makin ehem-2 pulak ngn dea ==' OHMY. Serious aku tak percaya aku boleh ter ehem-2 ngn dea. Nak cakap sayang, ade la sikit, nak cakap cinta, ade la sikit kan ==' ADOIII. Gila pening aku dibuatnyaaa. Ngn HACKER satu ngn si AKHYAR satu :D bodo punya AKHYAR :D sebab ape? Ermm, aku takleh bgtau korang, mengaibkan dea nanti :D hahah, HACKER! urm ==' dea nak couple ngn aku ==' oh gila stress skrg ==' aku taktau nak terima ke tak. Sekarang, aku tgh belajar hack-menghack ngn dea. HEW HEW. So beware of me okay :D aku jahat skrg ni. Banyak gila dea ajar aku, act bukan dea yg ajar, Ze Cor yang ajar. Gila gempak sehh deaorg semua ajar. Cam pro :D best la jugak bergaul ngn deaorg. HAVE FUN cakap kau :D tapi rase bersalah jugak ngn HACKER tu. Aku suruh dea tunggu aku ==' sebab aku ade mslh sikit. Dea paham aku tapi aku ni haa. Masalah. Aku la punca dea, group HACKER semua berpecah. Semua dh out dari group tu. Kesiannn deaorg semuaa :( aku dh mintak maaf dari deaorg semua, ckp aku nak bla la ape la, deaorg semua cm taknak bagi aku keluar, sayang katenyeee :D hew hew :D But to HACKER aku yang aku sayang : aku sayang kau setan, tapi aku taktau nak coup ngn kau ke tak. Aku ni bukan betol. Senang sgt fallen in love. Aku taknak kau terseksa jap g couple ngn aku. Tapi thanks sbb  sanggup tunggu aku :) but to AKHYAR : hey bro, urm, entah la bro, huhu, sha bukan ape just sha bukan nya baik sgt pon akia ==' nanti sha dh ready sha bagitau akia ea, tapi kejap lagi rase syg akia kat sha mesti dh takde sbb sha bukannya baik sgt, tak laa hot sgt kan, huhu. Anyway AKHYAR :) thanks jadi lifeguard sha :) anything happen mesti akia adee :) jgn tinggalkan sha ea :) HACKER : INY <3




http://www.facebook.com/setanstyliz
Tu la fb HACKER aku :)
Kau semua jgn buat hal dgn dea ea, dea dalam genggaman aku :D

Ni semua member hack aku :)

SetanStyliz <3

McH-Team <3

Izzat <3

McH-Team <3

Add caption

Thursday, 15 December 2011

My best buddies ever :D

See that? Up there :D yeahhhh! That is the guy yg paling precious in my life :D He's name is Seddiq Emir b Salleh :) His appearance always like that. He got the swag, reggae, rnb, jazz, blue :D hhaha. Dea ni sengal sikit. Bukan sikit, i think banyakkkkkkk :D hahha. I liked his big nose :D heehoo ~ i remembered the day dea kene tampar ngn Sir Hazzardous :D adiqq, remember that name? HAHA XD dea kene tampar sbb said FUCK JUSTIN BIEBER :D i think Sir Hazzardous minat Justin Bieber :D kesian adiq time tu kene tampar kann ==' nak aje aku pergi dpn back up si adiq ni, tapi aku taklehh :D sbb aku taknak kene tampar sakit weii :D i miss the moments laa adiq, time kite sch dulu, FORM 3 ARIF ==' bnyk gila kan kite buat keje gila :D lagi-2 time kau kene ikut Cikgu Azizah sbb kau buat ape ek? Aku pon dh lupee ==' aku tgk muka kau cuak gila la siot :D kite org semua risau doe kau kene panggil ==' yelaa kau kan abg long 3 ARIF <3 ngee :D rindu kau adiq :( kau jgn la pindah sch ye next yearr ==' aku rindu nak buat keje gila ngn kau, ngn ammar, ngn sape lagi ek? HAHA XD nanti next year aku nak lepak ngn kau semua doe, ngn budak teluk gorek :D best doe, kalau kau ade mesti happening gila :D okay done adiq :) sampai sini jelaa kau cite pasal kau, dea org sape nak tau kau banyak -2, aku JELES tau :D kboyy <3

Wednesday, 14 December 2011

Alhamdulillah :)

Fuhh, such a relief dh dapat balik blog aku ni haa ==' first nk nangis plak dpt tau kene hack ==' then aku pon slow talk la dgn hacker tu. First takot plak nak slow talk ngn hacker tu, aku taktau nape aku takot, heehoo ==' nasib baik aku dpt slow talk ngn dea, dea bgi aku punya blog ni haa :D ohmygodd, thanks hacker sayang, aku taktau knp kau hack aku punya tapi syukur la kau dh bagi balik aku punyaa :) terima kasih okayy <3

Monday, 12 December 2011

How do you do it?

Hey my crush :\ sometimes i wonder how you do it. How can you sit back and watch yourself hurting someone so bad and not feel any guilt. You say things to me, about me, or behind me. And you still look at me at the same way. With those eyes of green searching for the answers inside me. You want to know everything. You want to know how i feel and if i am truly hurting inside. You just have to ask. And I'll tell you. I'll tell you that you were the first boy I ever loved. You were the one who took my heart and locked it inside of yours. You placed my fingers in between each of yours. And in the end, you took that heart, and you shredded in to pieces. You could have just ripped it in half. Then it would be easier to put back together. But instead, you tore it. Piece by piece you shredded it. And no one can fix it. No one wants to. Because they look at at what you made me. A girl wuth permanent tears painted on my face. I am now just an empty void. There is no desire to want to love again. Because now there is only the fear of running what I have tried so hard to build up. But, for sure, I still hoping for you to come back see me kiss me hug me and say the simple word --> ILY :) I pray for your happiness sayang :) I will wait for you. I crossed my heart <3

Saturday, 10 December 2011

Ya Allah, aku da tak kuat da --'

Damn damn damn , i miss you so much, please come back :(

Ya Allah, kenape aku ni? Nangis sbb jantan? Ape salah aku smpai dea buat aku cm ni? And sampai sekarang aku tak dpt lupakan dea. And sekarang ni aku tgh berendam air mata tak dpat lupakan dea :( Aku tak kuat Ya Allah, ~ Aku try lupakan dea tapi tak boleh, aku selalu ingta time kite org bersama, sweet sgt --' tapi aku betol-2 tak sangka dea akan tipu aku sampai mcm tu sekali, aku ni pon satu bodoh senang sgt pecaya lelaki :\ sekarang pon aku dh ade Bf, tapi sumpah --' tak dpat lupakan dea, and aku takot Bf aku terasa aku tak dpt lupakan ex aku tu --' aku rase bersalah skrg. Oh God, what should i do now? Its so complicated now. Kuatkan la iman aku Ya Allah untuk menerima semua dugaan-Mu ini, aku tak kuat aku hanya insan yang lemah --'

Barang yang aku inginkan mase nak g sch :D

Kasut Atlanta RM40. aku nak pakai ni bila naik sch. kau smeua tgk ea :D mesti comel aku pakai :D

Bestnya kalau aku ade bilik beljar plus meja solek sekali :D indahnyaa dunia ni. Ayahhhh , nak niiiii

Haa, ni beg aku :D cantik tak? Supreme. Eh salah, bakal beg aku :D

Jam dinding :D cantik kan, boleh aku tepek-2 kat dinding aku yg  kosong je. Nak bgn g sch tgk jam. Semangat sikit aku :D

haaa ! Rexona Hot crush <3 aummm . wangi doe, nak bau? nanti aku pakai then kau semua bau ketiak aku ea? Settt :D

Pencil case :D comel kan, nak beli la satu :D

Ni product aku pakai sekarang, tapi boleh la berhasil jugak, act  aku takyah pakai bende ni smua , aku mmg da cantik da :D hahhaaahaha

Haaaa ~ lampu mejaa, romantik doe, cm princess Nazmi Faiz :D

Yellow <3 yess nak beli jugak nak pakai g sch , mesti comel kan aku :D  hey jam , kau tunggu aku ea, nanti aku beli kau

Demand lebih sehh aku, nak Katy perry Pusshh jugak, ishh, kalau la aku pakai ni, kat sch semua wink-2 kat aku ;) hahhaha

Kau semua mesti pakai ni kan, best kan, basah je dakwat dea :D hahaaha

Aku nak pakai name tag cm ni, smart doe :D

Botol-2 :D brosssss, sett, beli

Canggih :D baju sekolah aku, ecehhh ==' taknak aku, berkedut bagai, baik beli yang tak kedut tak gitu mama :D




Haaaa ~ da tau kan ape aku nak mase dh nak naik sch ? hahahha, taktau la dapat beli ke tak bende alaaahh bagai ni haa, bukan kaya sangat pon aku ni haaa, rumah pon rumahh ayah ibu, hahaah :D insyaAllah , kalau duet banyak aku beli ea, opss, LUPA :D duet kerajaan RM100 tu kan ade, tapi taktau la cukup ke tak, takpe-2, ibu ayah ade, kalau deaorg taknak support aku tapau nenek ku :D duet pencen mali laa nenek :D