There was an error in this gadget

Tuesday, 20 December 2011

LONGKANG.

Arghhhhhhhhhhhhhhhh ! Semua cam anak haram. Perangai kau semua unbelievable. Aku tamak ea? Waww. Give a big appalause to you both :) pandai ea :) GILA LA WOI. Aku rase nak hempok je muka kau kau tau. Sial ==' sekejap je kita okay. Semalam gila best dea nyanyi kan aku lagu ni http://www.youtube.com/watch?v=D3-dvCXE-6E. Best gila dgn guitar dea. Pstu lagu Marry You Bruno Mars, Akim Janji banyak act, tapi aku dh lupaaa ~ Alaaa, tu semua dulu, skrg kau ngn mamat tu pon same ==' sampai hati kau semua ek ==' yelaaa aku tamak kan, aku la tu aku la ni ==' k la start from now aku tak kenal kau sape ==' and jgn dtg kat aku balik , seriouss aku kecewa gila sial, menyesal gilaa :\ sorry okay ==' im not in mood.

No comments:

Post a Comment