There was an error in this gadget

Saturday, 10 December 2011

Ya Allah, aku da tak kuat da --'

Damn damn damn , i miss you so much, please come back :(

Ya Allah, kenape aku ni? Nangis sbb jantan? Ape salah aku smpai dea buat aku cm ni? And sampai sekarang aku tak dpt lupakan dea. And sekarang ni aku tgh berendam air mata tak dpat lupakan dea :( Aku tak kuat Ya Allah, ~ Aku try lupakan dea tapi tak boleh, aku selalu ingta time kite org bersama, sweet sgt --' tapi aku betol-2 tak sangka dea akan tipu aku sampai mcm tu sekali, aku ni pon satu bodoh senang sgt pecaya lelaki :\ sekarang pon aku dh ade Bf, tapi sumpah --' tak dpat lupakan dea, and aku takot Bf aku terasa aku tak dpt lupakan ex aku tu --' aku rase bersalah skrg. Oh God, what should i do now? Its so complicated now. Kuatkan la iman aku Ya Allah untuk menerima semua dugaan-Mu ini, aku tak kuat aku hanya insan yang lemah --'

No comments:

Post a Comment