There was an error in this gadget

Friday, 9 December 2011

Yeahh , finally :D

Fuhhh ~ finally , dapat jugak aku buat blog ni haa , bertahun-2 aku try buat , mcm jadakh tak boleh jgkk :D ahaha , im glad now , Alhamdullilah dapat jgk buat blog ni haa , blog dulu lupa password , hahahah , shadaa banyak sgt makan semut thats why selalu lupa password :D ngeee , so dengan adanya blog shadaa baru ni , hope dpt la post ape-2 ke ea ? nak jugak berjinak-2 dlm bidang blogger ni haa , cm best je kan :)so Bismillahirahmannirahim ~ 

3 comments: